Keresés ebben a blogban

2013. július 8., hétfő

Teremtő féltékenység – Önismereti csoport párok és egyének számára


A féltékenység legemésztőbb szenvedéseink forrása, az önismeret útján mégis személyes fejlődésünk egyik kulcsállomását tartogatja számunkra. Amit saját féltékeny természetünkön keresztül magunkról tanulhatunk tudatosabbá és szabadabbá tesz bennünket, utat nyit a változás felé, visszanyerhetjük lelki egyensúlyunkat, önbizalmunkat. Megtapasztalhatjuk, hogy olyasmire is képesek vagyunk, amivel kapcsolatban csak a kételyek sokasodtak bennünk. A megérlelt harmónia és a felépített érzelmi biztonság független és párkapcsolati életünkben egyaránt meghozza gyümölcsét. Lássuk, mi lehet az első lépés a változáshoz vezető úton.

Teremtő féltékenység – 
avagy hogyan járulhat hozzá a féltékenység személyes fejlődésünkhöz?

Két napos önismereti csoport egyének és párok számára

A két napos önismereti csoport a féltékenység természetének és okainak személyre szabott feltérképezésével foglalkozik, illetve a féltékenység egyéni és párkapcsolati kezelésének módjait tekinti át. 

● A féltékenység különböző formáiról, pszichés mozgatóiról is hallhat, illetve saját féltékeny viselkedése elme-térképét készítheti el összekapcsolva az élettörténetében fellelhető kulcsemlékekkel.

● Imaginációs gyakorlatokkal, rajz- és montázskészítéssel kiegészített önismereti gyakorlatok segítségével útmutatást kaphat azzal kapcsolatban, hogyan legyen úrrá féltékeny megszállottságán. Egyéni és csoportos gyakorlatok segítségével választ kaphat arra is, mit kell tennie és hogyan érdemes kommunikálni érzéseit, hogy jelenlegi vagy leendő párkapcsolata kiegyensúlyozottá váljon.

● A nem féltékeny partner, megtudhatja továbbá hogyan járul hozzá a partner féltékenységének fenntartásában és mit kell közösen tenniük partnerével ahhoz, hogy a rosszul rögzült kommunikációs és viselkedés minták megváltozzanak.

Lehetősége nyílik továbbá megismerni mások féltékenységének történetét, mozgatóit, valamint megtapasztalhatja, hogy nincs egyedül kínzó problémáival.

Jelentkezzen most!

A csoport párok és egyének számára külön indul, a csoport összetételétől függően újabb időpont kerül meghirdetésre.

A két napos önismereti csoport kedvezményes ára most: 25. 000 Ft
10-13-ig és 14-17 óráig (egy órás ebédszünettel)
Helyszín: Bp. V. kerület, Kálvin tér


Kérdése van?
További részletek az alábbi elérhetőségen:

E. Tóbiás Sára
pszichológus
mobil: 06 30 365-71-40
e-mail: e.tobias.sara@gmail.com


Egyéni és párkapcsolati tanácsadás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése