Keresés ebben a blogban

2013. július 8., hétfő

Indulatkezelés tréning



● Visszatérő problémát okoz életében, hogy elragadják indulatai és nem tudja féken tartani dühös érzéseit?
● Akaratlanul is tönkreteszi kapcsolatait féktelen természetével és környezete is azzal szembesíti, hogy végleg betelt a pohár?
● Elfojtja haragját és kezelhetetlen kapcsolati feszültségekkel küzd?
● Kíváncsi rá, mennyire veszélyes valójában indulatkitöréseinek intenzitása és gyakorisága?
● Szeretne választ kapni arra, lehetséges-e véget vetni a gyötrelmeknek és ha igen, mi a teendő?

Eljött a változtatás ideje!

Tudjon meg többet az indulat pszichológiai, neurokémiai és fiziológiai hátteréről, tanulja meg kézben tartani féktelen indulatait és előzze meg a bajt! Az egy napos indulatkezelés tréning segítséget nyújt abban, hogy közelebbről is megismerje saját dühös természetét. Imaginációs és légzés technikákkal kiegészített személyre szabott kezelési praktikákat sajátíthat el, amelyek a dühös állapot kezelése és a konfliktusok megelőzése tekintetében egyaránt segítséget nyújtanak majd. Megismerheti jellemző konfliktuskezelési stratégiáit és azt, min és hogyan érdemes változtatnia, hogy ne az indulatok vegyék át az irányítást Ön felett. Kommunikációs gyakorlatok segítségével megtanulhatja a nehezen kezelhető érzések és a harag egészséges kifejezését, illetve bevált fogásokat sajátíthat el mások indulatainak kezelésére is.

A csoportos tréningre a jelentkezés folyamatos!


A TRÉNING DÍJA:
30.000 Ft

Jelentkezés  folyamatosan e-mailen vagy telefonon


Ha szeretné az alaptréning ismereteit elmélyíteni és tovább gyakorolni, a workshopok segítséget nyújtanak a korábban tanultak hasznosításában és a megszerzett ismeretek felfrissítésében. A minitréningek azok számára is hasznosak, akik az alaptréningen nem vettek részt, de a kiemelt témában szeretnének gyakorlati tanácsokat kapni, és komolyabban elmélyülni.


Kérdése van?

További részletek az alábbi elérhetőségen:

E. Tóbiás Sára
pszichológus
mobil: 06 30 365-71-40
e-mail: e.tobias.sara@gmail.com



Egyéni és párkapcsolati tanácsadás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése