Keresés ebben a blogban

2019. szeptember 4., szerda

Milyen gondolatokkal táplálod a haragodat? Légy résen!


Tudatos vagy a párbeszédre, amit folytatsz magadban? Észreveszed, hogy ítélkező vagy magaddal és másokkal szemben is? Jó, ha tudod, hogy a negatív gondolatok úgy hatnak, mint olaj a tűzre, amikor dühös vagy. Az indulatkezelés egyik hatékony módja, amikor megtanulsz tudatossá válni a magadban folytatott belső párbeszédre, és figyelsz arra, hogy ne fordítsd magad vagy mások ellen. Az ítélkező gondolatok, a bennünk élő negatív hangok forrása a szüleink, a fontos felnőttek és társak, akik hatottak ránk az életünk során. Észrevétlenül visszhangoznak bennünk, és meghatározzák, hogyan viszonyulunk magunkhoz és a világhoz, ezért különösen fontos, hogy ne táplálj magadban olyan gondolatokat, amik az ellenségeddé válnak.




Gondold végig, mik a legnagyobb félelmeid? Ezek milyen gondolatokhoz, hitrendszerekhez, sémákhoz, programokhoz kapcsolódnak benned? 


Pl.: Félelem: “Elfordulnak tőlem, ha bízni kezdek másokban!”
Kapcsolódó hitrendszer: “Nem bízok senkiben” és “Nem érdemlem, meg hogy szeressenek!” stb. Milyen hitrendszerek hatnak a te életedre? Ezek a hitrendszerek táplálják a negatív gondolataid sokaságát, amik meghatározzák a döntéseidet, az énképedet és a viselkedésed.


Annak is nagy jelentősége van, milyen sötét törvényeket (negatív hitrendszereket) hordoznak az őseid. Ezek rád is hatással lehetnek. A felmenőidnél megjelenő lehetséges félelmek áttekintésével tudod mélyebben feltérképezni ezeket a törvényeket. Ehhez érdemes családfát készítened legalább a dédszülőkig és mindenkiről néhány sorban a legfontosabb sorsjellemzőket, külső-belső tulajdonságokat és az életükben megjelenő legnagyobb kihívásokat lejegyzetelni. 


Pl.: A felmenőim legtöbb félelme arra vonatkozik, hogy elhagyják őket! Ez a félelem számos visszatérő helyzetet vonzott az életükbe, olyan, mint egy árnyék, ami kísért, mintha nem tudnának szabadulni tőle. Az életükben megjelenő sötét törvény: “Elhagynak”, “A férfiak szolgája vagyok”, “Áldozat vagyok” vagy “Egyedül kell helytállnom” stb. Gondold végig, mi az, amit te is hordozol magadban a felmenőidtől és ami visszatérően teremti a valóságodat?

Amikor látnod a hitrendszereid térképét, azt is pontosan látod, hogy milyen alapvető viszonyulásodon érdemes mélyebben dolgozni, ami dühöt, ítéletet, elutasítást vált ki benned. Például a magas elvárások magaddal és másokkal szemben türelmetlenné és elégedetlenné tesznek. Ha csak akkor érzed jól magad, ha tökéletesen teljesítesz, akkor nehezen lazítasz és a kapcsolataid is megszenvedik a szigorúságodat. A türelmetlenségedre a gyógyír, ha megtanulod elfogadni magad feltétel nélkül, és amikor örülni tudsz akkor is, ha nem engedsz a tökéletességre törekvés csábításának. Ebben a Belső Gyermekkel való gyógyító kapcsolat nagy segítségedre tud lenni. Amikor megtanulod a Belső Gyermek és a Belső Szülő hangját elküníteni magadban és tisztelettel, figyelemmel és feltétel nélküli szeretettel fordulsz a Belső Gyermek felé, elkezdődik a gyógyulás, amit az egyre hatékonyabb indulatkezelésben is megtapasztalsz.


Kezdd azzal, hogy megszólítod a Belső Gyermeket és bátorítod őt, hogy megnyíljon, mik a legbelsőbb vágyai, mire van szüksége, mi esne a legjobban neki bizonyos helyzetekben. Legyél támasza, segítője, és teljesítsd a kéréseit. Légy számára olyan szülő, akit mindig is kívántál volna magadnak. Ha megtanulod a Belső Gyermek igényeit is figyelembe venni a döntéseidben, akkor lehetsz igazán felszabadult és kiegyensúlyozott. Tegyél egy próbát és szólítsd meg őt egy írásos párbeszéd formájában, ahol a Belső Szülő kérdez, és a Belső Gyermek válaszol! Meg fogsz lepődni, mi minden kerül felszínre!



ETS.

1 megjegyzés:

  1. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés